Тиймбилдинг - Digitalpoint
Close

Тиймбилдинг

Нашият екип от DigitalPoint заедно с колегите ни от медийната агенция StandPoint предприе едно спонтанно организирано пътуване до съседна Сърбия.

В края на миналата седмица, в ранната утрин на един доста мрачен есенен ден, полузаспали, се отправихме към Белград. Имахме смесени чувства за това, което ще видим там, но още в първите минути харесахме енергията и атмосферата на този град. И така започна едно невероятно приключение, наречено тииймбилдинг!

Тъй като трудно се разделяме с работната атмосфера, още в първите часове посетихме централния офис на известния бранд Лили Дрогерии и обсъдихме с тях интересни аспекти от дигиталните активности на бранда в различните страни.

След това беше време за един типичен сръбски обяд! Веднага след късния ни обяд, който неусетно прерасна във вечеря, разгледахме нощен Белград и определено останахме очаровани от духа на този град.

Петък сутрин започна с обилна доза кафе, приказки, музика и задължителните активности предвид вкусната сръбска кухня. Много заредени и развълнувани, стартирахме нашия тур из забележителностите на Белград. Сами си организирахме Free tour, което се оказа супер идея за това хем да успеем да опознаем града, хем всеки от eкипа да даде своя принос за приятното прекарване.

Всеки от нас имаше задачката да избере интересно място от града, да заведе останалите и да им разкаже за него. Така получихме едно страхотно разнообразие от места, които са must-see за всеки посетител, както и такива, които остават скрити от погледа на обикновения турист. Ето и някои от тях: Калемегдан, Църквата „Свети Марко”, сливането на реките Сава и Дунав, Старият Дворец, паметника на Чукур чешма, както и едно скрито място за лакомства със сладкото име „Bombondzija“.

           

   

Един прекрасен ден и един страшно забавен тиймбилдинг завърши с екипна вечеря в традиционен сръбски ресторант с прекрасна кухня и много веселба!

Тиймбилдингите са велико нещо😊 Почваме да кроим планове за следващия.